Kortlopende dirigentencursus

 


Kortlopende dirigentencursus met Wim Verdonck en Rik Debonne
 

 

 

 Wanneer?

Zaterdag 1 juni 2024

Zaterdag 8 juni 2024

Zaterdag 15 juni 2024
Telkens van 13.00u tot 16.00

 

Waar?
Academie voor Muziek en Woord, Olmstraat 25,   8790  Waregem
(op wandelafstand van het station van Waregem)

Wat?
Dit jaar werken we met twee docenten gewerkt:

  • Wim Verdonck, docent koordirectie aan de Muziekacademie Waregem. Wim zal vooral de nadruk leggen op slagtechniek en repetitietechniek.

  • Rik Debonne, vocale coacher koor en theater, pianist, regisseur & dirigent van verschillende Gentse koren & zal zich focussen op stemvorming en tonale oriëntatie. Daarbij gebruikt hij een Indiase methode: voor- en nazingen op toontrappen (Sarega-methode). Zeer geschikt voor dirigenten van koren waarvan de koorzangers geen of bijna geen noten lezen.

 

Om alle cursisten voldoende aan bod te laten komen beperken we het totaal aantal inschrijvingen tot 20 personen waarvan 6 actieve deelnemers voor de koordirectie (die dan voor de slagtechniek voor de groep zullen staan). De passieve deelnemers kunnen heel wat opsteken over de aanpak van Wim, en kunnen als ze dat wensen de les van Rik actief meevolgen

Deelnameprijs:
50 euro voor koren aangesloten bij Koor&Stem
75 euro voor niet aangesloten koren.

Gelieve het verschuldigde bedrag over te schrijven op rekeningnummer 775-5650212-80 van Koor&Stem West-Vlaanderen vzw met vermelding  “basiscursus koordirectie 2024”.Uw inschrijving is geldig van zodra het verschuldigde bedrag is overgeschreven. Uw inschrijving zal worden bevestigd!

INSCHRIJVEN via deze link 

MEER INFORMATIE? Klik hier om te downloaden.