[/swifty_text]

ZOEKEN & VINDEN

 

Op deze pagina kan u een zoekertje laten plaatsen. Het bericht blijft twee maanden online en wordt daarna verwijderd. Het is mogelijk om een verlenging te vragen. Klik hier om uw vraag in te vullen.

Zoekertjes moeten betrekking hebben op

  • Koor zoekt dirigent
  • Koor zoekt begeleider
  • Koor zoekt stemmen
  • Koor gezocht
 

 

[/swifty_text]

KOOR GEZOCHT!

 

Vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli 2019 brengt de Koninklijke Harmonie Eendracht Aalbeke zijn meest omvangrijke project tot nu toe!

Op de spectaculaire locatie van Houtimport Vandecasteele te Aalbeke(Kortrijk) wagen ze zich aan de Belgische première van de musical ‘In de schaduw van Napoleon’.

De muziek is van Bert Appermont, het verhaal van Jef Mellemans die ook de regie op zich neemt. Aaron Eggermont leidt het 80-koppig orkest, ondersteund door een koor van zo’n 100 zangers en zangeressen. De cast bestaat uit 6 hoofdrollen en verschillende ensembleleden/dansers. 

Voor deze uitvoering zoeken zij nog koren die interesse hebben om deel uit te maken van dit project. Meer info over het verhaal kan je terugvinden via www.harmonieaalbeke.be/eendracht/in-de-schaduw-van-napoleon/

  • Wie interesse heeft en graag meer uitleg wil krijgen omtrent de muziek, het repetitieproces en de verwachtingen kan contact opnemen via napoleon@harmonieaalbeke.be of 0494/72.52.11. Doen!

Zo’n 200 uitvoerders beloven een uniek spektakel dat mensen bij elkaar brengt. 

 

15 september 2018

 

 

[/swifty_text]

 

DAMESKOOR ZIMRA ZOEKT DIRIGENT

 

Dameskoor Zimra zoekt een dirigent. In haar jonge bestaan ( 5 jaar ) heeft Zimra al mooie projecten/concerten mogen verwezenlijken in binnen-en buitenland ( 2 per jaar ) en samengewerkt met fantastische muzikanten. Een uitgebreid repertoire, van klassiek tot hedendaags, filmmuziek tot componisten van eigen bodem. We vinden het heerlijk om samen muziek te maken en zijn daarenboven een enthousiaste groep dames die veel belang hechten aan de goede sfeer binnen de vereniging. Ben jij de man/vrouw die ons verder wil begeleiden op onze muzikale tocht? We repeteren wekelijks op donderdagavond van 20u tot 22u.

 

Graag meer weten? www.zimra.be of FB Zimra West-Vlaams dameskoor. 

 

20 november 2018