Zoeken & vinden

Op deze pagina kan u een zoekertje laten plaatsen. Het bericht blijft twee maanden online en wordt daarna verwijderd. Het is mogelijk om een verlenging te vragen. Klik hier om uw vraag in te vullen.

Zoekertjes moeten betrekking hebben op

  • Koor zoekt dirigent
  • Koor zoekt begeleider
  • Koor zoekt stemmen
  • Koor gezocht

 

DIRIGENT ZOEKT KOOR

Ik zoek een nieuw koor om te dirigeren, ik heb 13 jaar Gaudia Canticorum gedirigeerd. Ik beschik over een master diploma in de muziek voor schriftuur.  Ik zoek vooral een koor met een jonger publiek om het lichte genre mee te kunnen doen. 

 

Filip Devisch 
Stroombanklaan 10
8400 OOSTENDE 
0497155841

 

 

[/swifty_text]
 

KOOR GEZOCHT!

 

Vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli 2019 brengt de Koninklijke Harmonie Eendracht Aalbeke zijn meest omvangrijke project tot nu toe!

Op de spectaculaire locatie van Houtimport Vandecasteele te Aalbeke(Kortrijk) wagen ze zich aan de Belgische première van de musical ‘In de schaduw van Napoleon’.

De muziek is van Bert Appermont, het verhaal van Jef Mellemans die ook de regie op zich neemt. Aaron Eggermont leidt het 80-koppig orkest, ondersteund door een koor van zo’n 100 zangers en zangeressen. De cast bestaat uit 6 hoofdrollen en verschillende ensembleleden/dansers. 

Voor deze uitvoering zoeken zij nog koren die interesse hebben om deel uit te maken van dit project. Meer info over het verhaal kan je terugvinden via www.harmonieaalbeke.be/eendracht/in-de-schaduw-van-napoleon/

  • Wie interesse heeft en graag meer uitleg wil krijgen omtrent de muziek, het repetitieproces en de verwachtingen kan contact opnemen via napoleon@harmonieaalbeke.be of 0494/72.52.11. Doen!

Zo’n 200 uitvoerders beloven een uniek spektakel dat mensen bij elkaar brengt.