Uw project op deze pagina?

Mail ons uw affiche !

Graag geven wij dit bericht door aan u:

 

Wilt u optreden samen met Het Zeeuws Orkest… dan kan dat

 

Scratch voor zangers op vrijdag 28 juni Aardenburg.

 

Het programma bestaat uit: Het openingskoor ‘Gloria’ en het vierde deel, ‘Domine Fili unigenite’, van het Gloria van Poulenc én het slotkoor uit Psalm 42 van Mendelssohn-Bartholdy .

De inschrijving bedraagt € 25 per zanger (met een maximum per koor van € 250). U krijgt een 2 uur durende koorrepetitie op de dag zelf door de bekende Zeeuwse muziekpedagoog Rob van der Meule.

Aan het eind van de middag repeteert u samen met Het Zeeuws Orkest o.l.v. chef-dirigent Ivan Meylemans. Hierbij zijn uw vrienden, familie en alle andere belangstellenden van harte welkom om tot slot het resultaat van alle inspanningen in een miniconcert te beluisteren.

Wilt u vervolgens het gehele concert van Het Zeeuws Orkest met Musica Cordis en de sopraan Anneke Luyten horen en ontspannen genieten van de stukken waar u zo hard aan gewerkt heeft?  De toegangsprijs voor het concert is € 28,00. Voor u als deelnemer aan de scratch én concert geldt een arrangementsprijs van € 45,00.

 

Programma Aardenburg, Sint-Baafskerk, vrijdag 28 juni 2019

15.00 – 17.00 u koorrepetitie o.l.v. Rob vd Meule.

17.15 – 18.15 u  Gratis voor publiek toegankelijke miniconcertje van scratchkoor met Zeeuws Orkest, inclusief het samen instuderen (slotkoor Mendelssohn en  Poulenc Gloria+Domine Fili unigenite)

 

Opgeven vóór 1 febr 2019  secretariaat@zeeuwsorkest.nl  

Voor nadere inlichtingen secretariaat@zeeuwsorkest.nl  

Zie ook: https://zeeuwsorkest.nl/evenementen-agenda/scratch-voor-zangers/